Instagram: @elizabetthhenberg

Inredare-Designer-Agent

AGENT 77

AGENT 77
Elizabetth Henberg

onsdag 30 september 2009

20 rosor...


Vackert med färska snitt blommor, det är vardags lyx som jag tycker man ska unna sig. Jag brukar handla av samma trevliga man som står på torget här och säljer, fick syn på dessa otroligt vackra höga rosor i dag, ett måste och som "stammis" fick jag riktigt bra rabatt, dessa ska jag njuta av. Annars har jag haft en hektiskt dag, möten & möbel målning. Resultatet får Ni i morgon. God kväll!! Tack till alla Er som besöker min sida, roligt att se att så många hittar hit varje dag, Välkomna!




Utmärkelse...

Jag har i dag mottagit denna fina utmärkelse för min blogg: Flott blogg award. Jag är stolt, glad att få mottaga denna från den norska bloggen http: CHARM DESIGN med följande fantastiskt snälla motivering: Till en blogger jeg virkelig ser opp til og beundrer som lager utrolig mange flotte möbler og andre ting. Må bare ta av meg hatten for de hun klarer...STORT TACK!!!!!!! Kika in på hennes inspirerande blogg genom att klicka på namnet CHARM DESIGN

måndag 28 september 2009

oktober snart..

..med dessa vackra bilder önskar jag Er en skön start på vår nya vecka & som snart för oss in i månad oktober, snart är det jul igen, galet vad tiden springer i väg..


söndag 27 september 2009

att bygga en säng...


..detta är ju oxå ett sätt..

lördag 26 september 2009

bara SNYGGT!!!

vackra möbler & ljuvliga textilier, inspirerande..









fredag 25 september 2009

Fredags mys..

Fredag igen oj oj veckorna rusar i väg...denna vackra bild talar för sig själv(lånad av Charm design) Ett blogg tips i dag är Design Fragment klicka på namnet så kommer du dit. En blogg som drivs av en söt Göteborgs tjej med en blandad säker smak modern/stilren/chic.
Trevlig Helg!!!!!

torsdag 24 september 2009

Loppis fynd..




& så hann jag ju givetvis med att springa in på ännu en loppis i dag. Köpte denna eleganta lampfot, skärmen som satt på tog jag inte alls för det var en bedrövlig 50-tals historia som inte passade mig. Har på bilden bara lagt över en av mina skärmar som inte passar storleks mesigt men ska införskaffas en likadan i passande mått dock. Köpte även flera mörka trä masker, denna indian tyckte jag var vacker, ska nog svart betsa den.






coolt..

Irina som har bloggen All of Irina, har spray målat dessa ren horn i silver metalic, så snyggt tycker jag. Efter ett samtal till min käre far har jag nu övertalat han till att ge mig ett av hans många horn så ska jag härma Irina. Rekommenderar Er verkligen att kika in på hennes blogg www.mitthusditthus.blogspot.com Hon har hur snyggt o inspirerande som helst wow wow wow....


onsdag 23 september 2009

Micael Bindefeld..



Fick denna mycket trevliga inbjudan i dag. Ska bli spännande att få äran att gå på en inbjudan där festfixaren Micael Bindefeld står för arrangemanget, Sveriges största & bästa festfixare. Han är ju även känd för sina personliga/vackra/genomtänkta inbjudnings kort. Detta i form av ett gammalt fick ur, kul idé. Glad överraskning i brevlådan. Ser fram emot detta. Återkommer givetvis med bilder.

Lev väl....


tisdag 22 september 2009

Rokoko karmstol

Vacker rokoko karmstol klädd i "ormskinn"s mönstrat tyg. Pris 2300kr. Jag skickar möbler i hela sverige med bussgods. Kontakta mig för mer info vid intresse. ehenberg@hotmail.com & tfn 073- 916 40 45.

Norrgården inredning i Falun

wow visst var denna soffa så snygg, klädd i fårskinn(fejk) kika in på deras sida www.norrgardeninredning.se mycket snygga möbler.

Höst storm...

PUH!!!här blåser det storm och regnar..så jag har en inne dag..bakar bullar..äter bakelse..putsar silver...dricker massa kaffe..äter bullar..läser massa nya inrednings tidningar..fikar igen..ha ha ja vad ska man säga jag är mycket för bakverk...men gotta sig det måste man göra..ofta...ha skön dag i höst rusket...


lördag 19 september 2009

karmstol Medevi..

Då vart den klar karmstolen, det fick bli ett snyggt djur mönstrat tyg eftersom jag tycker det är läckert. Denna stol går att beställa från mig i valfri färg & tyg.



































lampett..

Gjorde om denna lampett jag köpte på auktion. Spray målat i vitt och ett par zebra skärmar jag hade liggandes, fin utan skärmar annars.






e

fredag 18 september 2009

Hermés...

Gjorde ett fint fynd i går och köpte dessa guldiga ljus stakar för endast 20kr på loppis, skön blandning till silvret. En av mina kuddar som har varit bland dom populärare är denna "hermés" kudde. Tyget liknar ju mycket det världs kända Hermés originalet. En klassiker helt enkelt som även funkar som kudde. TREVLIG HELG!!!









torsdag 17 september 2009

Medevi karmstol

Just nu jobbar jag med denna vackra svensk tillverkade karm stol Medevi. En 1700-tals stol i ny produktion sk: stilmöbel. Hantverk från början till slut.Bästa kvalitet. Jag köper in dom trä rena och så börjar jag med att grunda, denna har jag grund målat svart i dag och sen spray målat i guld. Tygval funderar jag lite på men Ni får se den klar om någon dag. Dessa går att beställa från mig i önskad färg & tygval. Jag har även många andra karmstolar att välja mellan. Kontakta mig för mer info. ehenberg@hotmail.com

onsdag 16 september 2009

Rokoko soffa

Min nyligen inköpta rokoko soffa. Jag verkligen gillar dessa vackra rokoko soffor, de blir så fina att göra om i något läckert tyg och måla i en färg som sticker ut. Denna blir i guld färg och tyg lutar åt leopard eller något vackert franskt toile...ni får se...Tyget som redan sitter på var så otroligt vackert i stora medaljonger guld/blå/grön nyanser helt ny skick så det ska jag använda till något annat.


Läkare utan gränser..

Jag stödjer läkare utan gränser sen en tid tillbaka. För mig känns det fantastiskt att kunna bidra även om det inte är med några stora summor, så vet man att det ändå räddar liv och bidrar till läkare utan gränsers enormt viktiga arbete i världen.
Varje år reser 2000 fältarbetare ut för att tillsammans med runt 26 000 lokalt anställda hjälpa befolkningar i nöd över hela världen. Omkring 90 av dem skickas från Sverige. Tillsammans genomför dessa människor tillsammans varje år över 9 miljoner konsulationer och 65 000 operationer, samt vaccinerar miljoner barn och vuxna mot sjukdomar som mässling och hjärnhinneinflammation Läkare utan gränser startades 1993 av tre svenska läkare, 85% finansieras av privata gåvor. Vill du ge ditt bidrag gå in och läs på http://www.lakareutangranser.se/ Ditt bidrag räddar liv!!!

tisdag 15 september 2009

Engelskt...

Jag tycker "engelska" skrivbord är snygga när dom har en guld kant runt om skivan, det ser elegant ut. Jag har nu gjort samma på mitt rokoko skrivbord. Man bara mäter upp hur man vill ha linjen, tejpar noga och verkligen gnuggar på tejpen så att den sitter hårt, annars blir kanten inte "knivskarp" utan färgen rinner i mellan tejpen. Jag använde mig av en spray guld färg som jag sen "svampar" in med en vanlig typ disksvamp. Jag är nöjd med resultatet. Visar även en kudde ur min "jul kollektion" med svart pälsboa. Som ska var till ett jul reportage i en tidning...tiden går snabbt så det gäller att vara förbered till detta.




























Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!