Instagram: @elizabetthhenberg

Inredare-Designer-Agent

AGENT 77

AGENT 77
Elizabetth Henberg

fredag 30 juli 2010

Nyinkommet!!!

I dag har jag bla packat upp dessa söta fågel burar från PBhome, finns i 3 olika storlekar pris från 399kr. Svarta brick/lamp bord från THG, riktigt snygga. Nya doft ljus i ljuvliga dofter har även kommit in, mm. Varmt Välkomna!




















torsdag 29 juli 2010

Design by E butik...

Nu har jag fått in nya möbler i min butik, även varor från PBhome, THG, Kerstin Tillberg. Varmt Välkomna in!!













































































söndag 25 juli 2010

Butiken STÄNGD TISDAG 27/7

STÄNGT TISDAG 27/7

Välkomna igen onsdag 28/7 kl 12.00.

lördag 24 juli 2010

Indiska stolar

Dessa vackert ut skurna stolar har jag nu fått in till min butik. De är importerade från Indien till en restaurang i Göteborg. Jag kom över dom och har nu målat upp dom i blankt svart. 15 kg styck väger dom och är riktigt "maffiga". Kom in och provsitt....är till salu till ett förmånligt pris..



























tisdag 20 juli 2010

bild...

..bilden är från ett tidnings reportage som gjordes hemma hos mig 2009. Tycker att stylingen kändes mer som homestyling inför en lgh försäljning, för så här "kalt" har jag inte egentligen hemma som bilden visar.

söndag 18 juli 2010

Tom Joule Posh Welly

Tom Joules snygga gummi stövlar visas här av söta Anna, som är min lille brors tjej. Många har fastnat för dessa stövlar och det känns jättekul eftersom jag nyss fick in dom i min butik och redan sålt flera par. Söt rosett i bak som går att ta av, stövelns vidd går även reglera i bak med hjälp av rosett knuten, så stövlarna passar även dom som har en kraftigare vad. För Er som inte har möjlighet att besöka min butik så säljer jag även stövlarna i min webb butik HÄR














torsdag 15 juli 2010

Design by E butik...

...lite nya bilder från min butik...Trevlig helg!



































måndag 12 juli 2010

STÄNGT TISDAG 13 Juli!!!!!!!!


Kommer att hålla butiken STÄNGD i morgon tisdag 13 juli. Pga installation av tfnnät/kort terminal. Välkomna igen onsdag 14 juli kl 12.00 tar emot betal kort from onsdag.
Varmt Välkomna!

Ledig dag..


I dag har jag ledig dag o det känns riktigt skönt, är hemma hos mina föräldrar på landet o ska nu gå ut i skogen för att leta på kantareller, dom har kommit här....gott gott...

tisdag 6 juli 2010

Tom Joule Posh Welly

Äntligen!! Nu har dom kommit Tom Joules stövel Push Welly. Super snygga gummi stövlar i söt modell med rosett i bak. Välkommen in i butiken och pröva. Jag har alla färgerna precis som på bilderna. Pris 999kr. Dessa säljs bla på Harrods i England, en riktigt "IT" stövel.





lördag 3 juli 2010

Välkomna!!!

Välkomna in till butiken, nu har jag fått nya varor från bla Lisbeth Dahl & Affari. Nya möbler kommer in nästa vecka från min verkstad, bla bord, fåtöljer o byråer. Vackra taburetter som är nytillverkade i Tibro har jag även klara nästa vecka, dessa går att få i önskad färg o tygval, finns även olika längder:52cm, 100cm, 120cm, 140cm. from v 28 har jag öppet alla dagar utom måndagar. Jag måste ju andas lite emellan. VI SES!















Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!