Instagram: @elizabetthhenberg

Inredare-Designer-Agent

AGENT 77

AGENT 77
Elizabetth Henberg

fredag 26 februari 2010

Nytt från Design by E

Lite nya kuddar till webb butik/sommar butik. Stol klädd i samma vackra tyg som kudden.









måndag 22 februari 2010

Gör din egen ljus krona..

Ett litet tips för den som vill göra sin egen ljus krona. Jag köpte en svart ljus krona i järn på loppis. Kristaller finns ofta att köpa på auktioner, tyvärr blir dom ofta väldigt dyra men jag hade en full burk. Jag har plockat i hop dessa till längder. Borrat hål runt om i järn kronan. Sen får man pröva sig fram hur man vill att det ska hänga. Spraymålat kronan i vitt, känns som den blir vackrare så. Höjden på denna krona blev 95 cm, en "maffig" och unik ljuskrona. Pröva Er fram. Fråga gärna om Ni vill ha tips.




















lördag 20 februari 2010

Min nya...

Mitt senaste köp var denna svarta 50-tals snurr fåtölj, enkel modell som är lättplacerad. Rusta har i bland riktigt bra budget fynd, köpte dessa snygga kuddar, kostar 29-59 kr st. Ett tips är att byta ut inner kuddarna till dun kuddar, då får man en lyxigare känsla och en "puffigare" kudde som får ett helt annan utseende. Jag använder mig bara av dun kuddar från SVP som är certifierade mot hand plockade fåglar. Mycket viktigt att tänka på.









torsdag 18 februari 2010

Svenska hem

Riktigt snyggt hos Svenska hem, läckert bord i hög blankt med stolarna Victoria Ghost. Se mer här


onsdag 17 februari 2010

Design by E, öppnar butik/showroom

Jag/Design by E kommer att öppna en butik/showroom om några månader. Efter frågan av att besöka mig och se mina produkter live har ökat och det gläder mig och nu har jag hittat en fantastisk lokal i ett vackert äldre hus/byggnad. Ytan på över 100kvm kommer jag att fylla med en blandning av gammalt/nytt, egen design mm. Tanken är att starta upp detta som en sommar butik och sedan driva det vidare som showroom under hösten och att ha butiken öppen tex på veckosluten. Eftersom jag är uppvuxen i trakterna och gärna tillbringar somrarna här så faller det sig naturligt varför jag valt att börja med butiken i Karlsborg, för att sedan kanske kunna öppna något liknande i Göteborg.
Karlsborg som är Sveriges reserv huvud stad, ligger vackert beläget med Vättern runt om, en riktig sommar idyll som drar till sig mycket turister sjövägen upp genom Göta kanal. http://www.karlsborg.se/ Varmt Välkomna och mer info kommer under våren.

tisdag 16 februari 2010

Lushae Jewelry

WOW!!!Detta australienska baserade smyckes företaget Lushae Jewelry, har unika & väldigt vackra smycken. Företaget är privat ägt & är baserat i Australien men deras kollektioner görs i Californien/USA. Silver, guld och vit guld blandat med vackra stenar, sammansatta till unika smycken. Örhängen, ringar, halsband i blandat utbud. Enormt svårt att välja men jag väntar hem den vackra prinsses ringen på översta bilden. Ni hittar dessa kreationer genom att klicka HÄR











































måndag 15 februari 2010

Bemz...

Sara som jobbar för Bemz kontaktade mig i dag angående att hon sett mitt inlägg om Lisa Bengtsson. Sara tipsade om att Bemz nu har inlett ett samarbete med "textil drottningen" Lisa Bengtsson och detta innebär att Du nu kan köpa ny klädsel till din Ikea soffa i Lisa Bengtssons vackra tyger. För mer info gå in på www.bemz.com el besök deras ny öppnade show room i Stockholm.

torsdag 11 februari 2010

Lisa Bengtsson...







Hon gör det gång på gång Lisa Bengtsson, hennes tyger är fantastiska..underbar glad färgkombination...& tapeterna är liv fulla..hennes alster är njutning för ögat & en glad kick för sinnet...bilder lånade bla från Wabi & Sabi














onsdag 10 februari 2010

Hem & antik..

Denna tidning har jag prenumererat på sedan den startade, jag gillar stilen och blandningen som dom alltid får till, spännande besök och mycket intressant läsning. I detta senaste numret finns mitt snygga svarta rokoko skåp med, som jag valt att måla matt svart och på insidan av dörrarna har jag målat kristall kronor i guld. Tack Hem & Antik för att Ni valde att ta med mitt skåp.





fredag 5 februari 2010

Tiden går....


..tiden rinner i väg & vi går mot rätt års tid, sol och vår, känns som vi behöver allt ljus vi kan få efter en lång vinter som inte ser ut att lämna oss på länge. Trevlig helg, njut av vårt vackra vinter land, det ska jag. Vintage klockar/ur att hänga runt halsen har ju varit "inne" under lång tid, själv har jag ett vackert gammalt silver ur hänger runt min hals som jag fått av min pappa. De vackra uren på bilden finns att köpa bla från Jossans webb butik, klicka Er vidare från hennes blogg www.in-myhouse.blogspot.com

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!